l

 

 

            

 

 

 

Rolgordijnen

Onze unieke rolgordijncollectie word speciaal voor u op maat gemaakt in ons eigen atelier.echt maatwerk voor een standaard prijs.

 

Systeem

Onze rolgordijnen zijn voorzien van een licht rollend optreksysteem,waarbij u vrij bent in de keuze van de afwerking ,zo kunt u kiezen voor een mooie schulprand maar u kunt ook rechte afwerking kiezen,voorzien van een gestoffeerde onderlat of juist een zichtbare geborstelde aluminium onderlat in blank aluminium,of zelfs zwart of wit gemoffeld.Ook zijn diverse fraaie cassette systemen mogelijk waarbij de doekrol netjes stofvrij en uit het zicht is opgeborgen.

De nieuwe collectie multishades, duo-rolgordijnen en prestige rolgordijnen zijn nu leverbaar tot 270 cm breed.Dit unieke produkt bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewogen kunnen worden ,door de transparante en niet-transparante banen kunt u zelf de mate van lichtinval 

bepalen

 

Keuze

Onze collectie is zeer compleet en u heeft de keuze uit een transparante,ondoorzichtige of zelfs geheel verduisterende stof in diverse kleurstellingen en dessins.

 

Dakramen

Ook hebben wij fraaie oplossingen voor Velux en andere merken dakramen, waarbij het systeem in een keurige cassette opgesloten zit.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

U bent van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard of maak een afspraak.

Graag tot ziens!

 

 

Kom langs in Heerhugowaard OF wij komen langs met de collectie

 

 

detail_rolgordijn.jpg
detail_rolgordijn_transparant.jpg
gb065_limbrichtwebsite.jpg
gb_ketting_rolgordijn.jpg
gb_rolgordijn_12.jpg
gb_rolgordijn_4.jpg
gb_rolgordijn_8.jpg
prestige.jpg
verosol.jpg
 

 

 

 

 
webdesign & realisation by Intendo -interactive-